Sin stradal mater po amputaciji noge

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
76-letnica po amputaciji noge ni mogla skrbeti zase. Sin, ki je živel z njo v hiši je nanjo "pozabil". Grozi mu kazen zaradi zanemarjanja matere.
Oglej si celoten članek

76-letni Poljakinji so pred tremi meseci amputirali nogo. Ker fizično ni bila sposobna skrbeti zase, je večino časa preživela v postelji. Zanjo bi moral skrbeti njen sin, a je ta prosti čas raje namenjal prijateljem in pohajkovanju po barih.

Ko so prišli je tehtala 30 kilogramov

Ob prihodu policije in reševalcev je bila ženska tako slabotna, da ni mogla spregovoriti niti besede. V kolikor bi ostala v takšnih razmerah bi še nekaj dni, bi zagotovo umrla. Tehtala je le 30 kilogramov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.