Sina rešil pred smrtjo, sebe ne

Foto: Žurnal24 Podivjani voznik je poskušal povoziti dečka.
Moški je s svojim avtomobilom divje vozil po ulicah Bronxa. Na njegovi poti se je znašel tudi šestletni deček na kolesu. Njegov oče ga je odrinil in ga tako rešil, sam pa je umrl pod kolesi avtomobila.
Oglej si celoten članek

Moški se je po tem, ko se je v ponedeljek na parkirišču restavracije v Bronxu zapletel v prepir, usedel v avtomobil in začel divje voziti po okoliških ulicah. V svojem divjem pohodu se je zaletel v šest avtomobilov in pri tem ranil 16 ljudi.

Na njegovi poti se je znašel tudi šestletni otrok na kolesu. Dečkov 37-letni oče je stekel proti njemu in ga uspel v zadnjem trenutku rešiti. Sam ni imel te sreče, saj je pri tem padel pod kolesa avtomobila in umrl.

Policija je podivjanega voznika že aretirala. Sodili mu bodo za umor, nekaj poskusov umora, ogrožanje varnosti v prometu in pobega z mesta nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.