Šiška v LJ: zaradi izpada elektrike zmrzovali

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Šiški v Ljubljani zaradi izpada električne energije več ur ni delovalo niti ogrevanje. "Tipati sem moral, da sem prišel iz stolpnice," pravi bralec.
Oglej si celoten članek

Bralci so nam sporočili, da eletrike ni že od ponoči in da ne dela niti ogrevanje. Največ težav so imeli prebivalci stolpnic, saj v hodnikih ni bilo razsvetljave, prav tako niso gorele niti luči za zasilni izhod, tako "da sem moral tipati, da sem prišel do izhoda", je dejal bralec.

Na Elektru Ljubljana so za zurnal24.si pojasnili, da je bila dobava električne energije zaradi tehnične okvare stikala v transformatorski postaji na lokaciji Celovška 122 ob 04.50 prekinjena skupaj 335 odjemalcem.

Brez električne energije so bili tako prebivalci stanovanjskih blokov na Celovški cesti 108, 120, 122, 124, 126, 128 in 130 ter na delu Ulice Majde Vrhovnik, Česnikove ulice in Obirske.

"Dežurna skupina je takoj pristopila k odpravi napake in zamenjala poškodovane elemente. Ob 10.20 uri je bila okvara odpravljena in s tem zagotovljena dobava vsem odjemalcem električne energije na tem območju," so še dodali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 13:01 14. Februar 2012.

    smo, samo predno jo najdes v temi ... no sj so pa hvala bogu mobiteli koristni :)

  • 13:00 14. Februar 2012.

    ja je bilo zanimivo zjutri. sele tako vidi clovek kako odvisni smo od elektrike. Ce bi bila prekinitev daljsa bi …

  • 12:51 14. Februar 2012.

    Joj dejmo mu organizirat pomoč rdečega križa kr je mogu TIPAT da pršu vn. Ostan notr majmun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.