Skakali si bodo v zelje

Foto: Žurnal24 Izola Boat Show je lani zaradi finančnih težav odpadel, letos pa bo poleg tradic
Navtika. Letos se vrača izolski prodajni sejem navtike.
Oglej si celoten članek

"Položaj bi bil smešen, če ne bi bil resen, in je seveda absurden," pravi Uroš Gabrijelčič, urednik revije Val Navtika, medijskega sponzorja letošnjega izolskega sejma navtike Slovenian Boat Show. Ta je pod imenom Izola Boat Show v izolski marini potekal osem let zapored, lani pa je zaradi finančnih težav organizatorja odpadel.

Kot pojasnjujejo letošnji organizatorji, ga niso nameravali ukiniti, le prestaviti, medtem pa so z Jesenskim navtičnim vikendom vskočili organizatorji portoroške Internautice. Tako bosta jeseni kar dva sejma, v Portorožu od 15. do 18., v Izoli pa od 21. do 25. septembra. Izolski Boat Show je bil sicer znan po tem, da so razstavljalci ponujali dostopnejša in tudi rabljena plovila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.