Škobernetu vendarle vročili sodbo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Obtoženemu Milku Škobernetu so v sredo zvečer vendarle vročili prvostopenjsko sodbo.
Oglej si celoten članek

Ob 22.10 so v prostorih Okrožnega sodišča v Ljubljani obtoženemu sodniku Milku Škobernetu vročili prvostopenjsko sodbo. Škoberne je bil "v prostore sodišča priveden na podlagi odredbe za privedbo. Odredba je bila izdana na podlagi predhodne ugotovitve, da se obtoženi vročitvi izmika," so nam pojasnili na ljubljanskem okrožnem sodišču.

Škoberne je dobil pet let in pol zaporne kazni. Sodbo so mu zadnja dva meseca poskusili vročiti neuspešno. Na sodišču so nam še pojasnili, da je tovrstni postopek običajen, kadar sodnih pisanj ni mogoče vročiti na noben drug zakonsko predviden način. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.