Skočil v Sočo in rešil moškega, ki se je utapljal

Foto: Profimedia
V bližini hidroelektrarne Plave v Ložicah se je med plavanjem v reki Soči v težavah znašel 27-letni tuji državljan.
Oglej si celoten članek

Policisti OKC PU Nova Gorica so bili včeraj nekaj pred 19. uro obveščeni, da je v reki Soči blizu hidroelektrarne Plave v Ložicah skorajda prišlo do nesreče oziroma utopitve tujega državljana. 

27-letni državljan Dominikanske republike, ki biva na območju Italije, je sam plaval preko reke Soče na nasprotni breg. V eno smer mu je to uspelo. Pri vračanju nazaj pa ga je med plavanjem zagrabil krč in posledično se je začel utapljati. 

Na srečo ga je opazil občan, z območja PU Nova Gorica, ki je nemudoma skočil v reko Sočo in tujca rešil. Kasneje so bili na kraj s strani pristojne službe napoteni tudi reševalci, ki so 27-letnega tujca zaradi bolečin v predelu hrbta odpeljali na nadaljnji pregled v šempetrsko bolnišnico.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:49 17. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.