Skočil zaradi prepira s punco

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Osemindvajsetletnik naj bi skočil zaradi čustvenih težav. Njegovo stanje resno.
Oglej si celoten članek

Včeraj je iz petega nadstropja portoroškega hotela skočil 28-letni Dolenjec. Po naših neuradnih podatkih je bil moški po padcu še vedno pri zavesti in naj bi odgovarjal na vprašanja reševalcev. Po pripovedovanju prič je imel tudi močan zadah po alkoholu.

Imel čustvene težave

Osemindvajsetletnika naj bi že dalj časa pestile čustvene težave. Skočil pa naj bi zaradi prepira s punco. Kot smo uspeli izvedeti, naj bi na skok opozoril tudi receptorko hotela.

Njegovo zdravstveno stanje je še vedno resno. Po neuradnih podatkih naj bi imel hude poškodbe glave, je pa njegov padec vsaj malo ublažila steklena streha hotela.

Na odgovor izolske bolnišnice o njegovem zdravstvenem stanju še čakamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.