Skočila skozi okno

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: Žurnal24)
Tragična nesreča mladoletne osebe. Po neuradnih podatkih naj bi skočila skozi okno in podlegla poškodbam.
Oglej si celoten članek

Po neuradnih podatkih naj bi skozi okno v Dijaškem domu Poljane skočila 17-letna dijakinja, ki je zaradi hudih poškodb umrla. Zakaj je prišlo do tragične nesreče, še ni znano. Jutri bo o nesreči spregovorila tudi ravnateljica doma.

Za pojasnilo smo prosili tudi policijo, kjer so nam odgovorili da "je bil 23. 3. 2011 okoli 23.30 Operativno komunikacijski center PU Ljubljana obveščen o dogodku na Potočnikovi ulici v Ljubljani, v katerem je umrla (mladoletna) ena oseba. Po do sedaj zbranih obvestilih in ugotovitvah dogodek nima znakov kaznivega dejanja. Policisti še preverjajo nekatere okoliščine in bodo o izvedenih ukrepih obvestili pristojno tožilstvo."

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.