Skoraj ga je zadavil na zaprtem oddelku psihiatrije

Foto: Profimedia Psihiatrična bolnišnica Foto: Profimedia Psihiatrična bolnišnica
Na mariborski psihiatriji je prišlo do poskusa uboja, 37-letni pacient je skoraj zadavil drugega pacienta.
Oglej si celoten članek

Okrog enih zjutraj so imeli na zaprtem oddelku mariborske psihiatrije pravo dramo. Zdravstveni tehnik, ki je po polnoči pregledoval sobe, naj bi za vrati ugotovil, da pacient sedi na drugem pacientu in ga davi.

Napadalca je potegnil dol, na pomoč pa mu je prišel še en zdravstveni tehnik. Napadeni ni kazal znakov življenja, zato sta ga oživljala, kar jim je tudi uspelo, poroča Večer.

Napadalec ima menda paranoidno shizofrenijo in ni bil prvič nasilen. Tako naj bi že davil medicinsko sestro in svojo mater. ​Policisti ga bodo ovadili zaradi poskusa uboja.

Policija je potrdila, da je okoli ene ure zjutraj prejela obvestilo, "da je moški v javnem zavodu napadel drugega moškega". Ogrožena ni bila nobena druga oseba. Policisti so ugotovili, da obstajajo elementi kaznivega dejanja poskusa uboja, več bo znanega po zaključku preiskave. 

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:01 2. Februar 2018.

    Ko bodo tja namestili milojko colar , bodo pa vse prej porihtali tako kot je treba,, Tak da je nihče …

  • 15:18 1. Februar 2018.

    Butalski postopki! Za človeka je očitno že nekaj časa znano, da je bolnik, ki je nevaren drugim!!! Namesto, da bi …

  • dd
    12:54 1. Februar 2018.

    Tukaj bi pacient rabil samo ustrezno zdravljenje in nič drugega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.