Skrajno neokusen komentar glede Ane Roš

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Odzivi na potovanje naše kuharske mojstrice Ane Roš. Med njimi nekaj skrajno neokusnih.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že, da je med nekaterimi drugimi Slovenci v tujino odpotovala tudi naša izjemna kuharska mojstrica Ana Roš. Na Instagramu je objavila, da je s seboj odpeljala tudi svoja otroka, ki da dopoldne opravljata šolske obveznosti, popoldne pa uživata na plaži. 

Vest o tem, da je Roševa odpotovala, je zaokrožila na spletnih omrežjih in naletela na številne odzive, žal tudi hudo nizke in skrajno neprimerne. 

Med drugim je na Twitterju njeno potovanje komentiral tudi Brane Dobnikar, nekdanji vodja nacinalnega inštituta za otroške srčne bolezni, ki je precej aktiven na Twitterju. Njegov komentar se glasi: "Ana Roš, takih mrh ne maramo pošteni Slovenci. Državno PKP pomoč naj pra..ca vrne, ali se ji oštarija zapleni. Ona naj pa s svojimi asocialnimi otroci kar tam ostane in kuha Zanzibarcem. Za vedno. Gnoj."

Komentar je že umaknil, a so kolegi iz Slovenskih novic pred tem naredili posnetek zaslona. 

Foto: Slovenske novice Dobnikar komentar

Komentar je objavil pod deljeno objavo članka o potovanju Roševe, ki ga je delila uporabnica Twitterja Erika Planinšec, tudi sama kritična na račun kuharske mojstrice.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 52

  • 12:02 9. Februar 2021.

    Gospod je na twiterju uporabil res malo pregrobe besede. Po drugi strani pa je čista resnica da je ga. Roš …

  • 12:01 9. Februar 2021.

    "bolje izpasti glup, nego iz aviona", Brane tokrat si se res uspešno izognil padcu iz letala

  • 10:30 9. Februar 2021.

    moraš bit bolan v glavo, da pišeš take nebuloze. kar je hudo, da je ta clovek vodil nekoc neki nacionalni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.