Skrivala sta se med hlodi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tujca sta poskušala prek Slovenije priti skrita med hlodi na tovornem vagonu.
Oglej si celoten članek

V noči na ponedeljek so policisti Postaje mejne policije Dobova temeljito pregledali tovorni vlak, ki je pripeljal iz Hrvaške in je bil namenjen v Avstrijo.

"Na enem izmed vagonov so med hlodi našli skrita dva tujca, ki sta se nameravala izogniti mejni kontroli. Državljanoma Pakistana in Slonokoščene obale so odvzeli prostost in ju pridržali," so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Po končanem postopku ju bodo predali hrvaškim varnostnim organom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:22 21. Januar 2014.

    Za prestop meje , če že želite priti skriti čez njo uporabljajte rekuperator, oz. dihalno napravo z regeneracijo svojega izdihanega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.