Skrivnostne nesreče odnesli štiri življenja

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
V treh prometnih nesrečah na cesti, ki ji domačini v BiH pravijo "cesta smrti", so ugasnila štiri življenja. V eni je bilo udeleženo vozilo s slovenskimi registrskimi tablicami.
Oglej si celoten članek

Štiri osebe so umrle v treh prometnih nesreč, ki so se v zadnjih dneh zgodile na cesti v osrednjem delu Bosne in Hercegovine, ki povezuje Jajce z Banjo Luko. 

Nevarna posebej v slabem vremenu

Bosanski mediji poročajo, da je "cesta smrti", ki povezuje središče Bosne z Banjo Luko, poznana po številnih tragičnih prometnih nesrečih in slovi kot zelo nevarna, posebej v slabih vremenskih razmerah. 

Reševalne službe so v reki našle dva avtomobila, ki sta zletela s ceste. V prvem so našli trupli 25-letnega dekleta iz Laktaše, v drugem pa 50-letnega moškega iz Bijeline.

Reševalce je presenetilo, da so med iskanjem pogrešanega, ki je bil udeležen v nesreči, v vodi našli še en avtomobil, škodo s slovenskimi registrskimi tablicami, v katerem je bilo truplo neznane ženske. 

Enega moškega še pogrešajo

Banjoluške Nezavisne novine so poročale, da gre za 48-letnico iz Hrvaćanov, ki živi v Sloveniji. 
Domnevajo, da se je v času nesreče v avtomobilu nahajal tudi njen 53-letni soprog, a ker njegovega trupla niso našli, predvidevajo, da ga je odnesla voda. 

Bosanski mediji poročajo, da dež ali vlaga, ki prihaja iz akumulacijskega jezera ob hidroelektrarni lahko spremeni cesto v pravo drsališče, zaradi slabe zavarovanosti ceste pa lahko vozilo zelo hitro zodnese s ceste v reko Vrbas. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.