Skrivnostni o vrnitvi Miklavčiča

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Minister za zdravje Borut Miklavčič bo klinični center zapustil še ta teden, nadaljnja rehabilitacija v zdravilišču pa ne bo potrebna. Kdaj bo nadaljeval delo, ni znano.
Oglej si celoten članek

Minister za zdravje Borut Miklavčič se "po informacijah, ki jih imam", vrača na delovno mesto, je po ponedeljkovi seji vlade sporočil premier Borut Pahor. Pri tem pa ni razkril, kdaj natančno bo minister znova prevzel svoje posle.

Ministrova lečeča zdravnica Bojana Žvan pa je sporočila, da se Miklavčičevo zdravstveno stanje izboljšuje. Miklavčič bo ta teden nadaljeval kompleksno rehabilitacijo, ob koncu tedna pa bo zapustil bolnišnico. Nadaljnja rehabilitacija v zdravilišču ne bo potrebna. Po navedbah Žvanove je Miklavčič v stalnem stiku s sodelavci na ministrstvu in rešuje tekoče zadeve.

Kot je znano, so ministra Miklavčiča 13. avgusta hospitalizirali v šibeniški bolnišnici zaradi suma na možgansko kap. Dva dni kasneje so ga z reševalnim vozilom premestili v Univerzitetni klinični center Ljubljana, kjer je njegova lečeča zdravnica napovedala, da bo v nekaj dneh odpuščen, saj se njegovo zdravstveno stanje iz dneva v dan izboljšuje.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.