Skupščina izključila Breskvarja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Predstavniki Društva so zanikali vse znane obtožbe o nepravilnostih v Unicefu.
Oglej si celoten članek

V naslednjem letu slovenski Unicef pričakuje padec prihodkov od 28 odstotkov, je na izredni skupščini napovedala predsednica društva Alenka Jež Heinz. Skupščina društva je včeraj s prisotno dobro polovico od skupaj 175 članov potrdila finančni in revizijski poročili za leti 2009 in 2010, ki sta  bili poslovno uspešni, tudi v mednarodnem merilu, ko je slovenski odbor zbral 2 oziroma 2,4 milijona evrov donatorskih sredstev.

Vodstvo Društva je zavrnilo vse očitke o finančnih nepravilnostih in navedbe podkrepilo z izčrpnimi finančnimi podatki in pojasnili, tudi Unicefa Ženeva. Skupščina je predstavnika Pobude za boljši Unicef Martina Breskvarja in nekdanjega predsednika društva Mirana Boštica izključila iz Društva, Spomenko Hribar in Matica Munca pa ne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.