Slekli, ponižali, grozili

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Shutterstock)
Skupina dečkov je na Hrvaškem pred učno uro telesne vzgoje popolnoma slekla, fotografirala in grozila svojemu sošolcu.
Oglej si celoten članek

Trije dečki, ki obiskujejo sedmi razred Osnovne šole Mate Lovraka v Županji, so svojega sošolca slekli do golega in ga fotografirali z mobilnimi telefoni, pozneje pa so mu celo grozili, da bodo fotografije objavili na spletu.

Za incident je naslednji dan izvedel ravnatelj omenjene šole, ki je o dogodku obvestil policijo. Ta je razgovor z dečki že opravila in jim odvzela mobilne telefone in računalnike. Slednje so preiskali zaradi dvomov, da so dečki na njih shranili sporne fotografije.

Deček, ki so ga sošolci zlorabili, naj bi bil zelo miren, bolehal pa naj bi za minimalno cerebralno disfunkcijo. Učenci naj bi ga zlorabljali in mučili že pred neljubim dogodkom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.