Slovenca izsiljevala denar

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Hrvaška policija je kazensko ovadila slovenska državljana zaradi poskusa izsiljevanja dveh hrvaških državljanov s severozahoda Hrvaške. Izsiljevala naj bi ju za 30.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Čezmejno izsiljevanje sta prejšnji teden prijavila 22-letnik in 39-letnik z območja Krapinsko-zagorske županije. Med policijsko preiskavo so nato ugotovili, da sta oče in sin iz Slovenije poskusila od Hrvatov izsiliti 30.000 evrov, a so ju policisti prej prijeli.

Sodišče v Zlatarju je kasneje odločilo, da se bosta Slovenca lahko branila s prostosti, danes piše reški Novi list. Kot dodaja časnik, gre verjetno za nerazčiščene sumljive posle, ker je bil eden izmed Slovencev vpleten v tihotapljenje mamil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:45 24. Marec 2015.

    Se pravi, da je oče starejši za celih 17 let! ciganska posla...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.