Slovenci z najmanjšim prenosnim polnilcem za iPhone

Foto: Oivo
Foto: Oivo
Slovenska ekipa je najmanjši prenosni polnilec ponudila na spletnem portalu Kickstarter
Oglej si celoten članek

Uporabniki pametnih mobilnih telefonov dobro vemo, da avtonomija delovanja baterije postaja vse večja težava, saj zaradi neprestane uporabe le redkokdaj preseže en dan. Ker smo Slovenci še posebno aktivni uporabniki mobilnih naprav, je skupina slovenskih nadobudnih strokovnjakov pripravila trenutno najmanjši prenosni polnilec za iPhone, ki ga lahko uporabljamo tudi v vlogi obeska za ključe. Novi polnilec nam bo prišel še posebej prav v primeru, kjer običajnega polnilca ne bo možno uporabiti, saj za polnjenje mobilne naprave zadoščajo le štiri običajne baterije vrste AA.

Najmanjši prenosni polnilec za iPhone sd prodajno oznako Oivo bo prvim uporabnikom na voljo konec leta, če bo slovenskim nadobudnim strokovnjakom na spletnem portalu Kickstarter uspelo zbrati preračunanih 38,6 tisoč evrov zagonskega kapitala. Čeprav je maloprodajna cena nadvse uporabne novosti postavljena na preračunanih 30 evrov, je zanimanje za komajda tri kvadratne centimetre veliko napravico precejšnje. Če vas je najmanjši prenosni polnilec za iPhone prepričal, ga lahko naročite na spletnem portalu Kickstarter, in sicer na spletnem naslovu bit.ly/Oivo-iPhone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:23 7. September 2014.

    Ob vseh solarnih sistemih in dinamih za hitro polnjenje je pa to res velika neumnost.

  • 09:38 7. September 2014.

    Neumnost, če malo pobrskaš po netu pri Kitajcu podobne zadeve najdeš za 1,5$.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.