Slovencu ukradli gumenjak

Foto: Žurnal24 Zadar (Foto: Shutterstock)
Slovencu so kampu v bližini Zadra ukradli gumenjak znamke YAMAHA 380 S.
Oglej si celoten članek

Neznanec je v kampu Maritime v mestu Privlaka, ki se nahaja okoli 20 kilometrov severno od Zadra, slovenskemu državljanu ukradel gumenjak znamke YAMAHA 380 S. Kraja se je zgodila v noči na petek, tat pa je 30-letnika odškodoval za okoli 1900 evrov, piše hrvaški spletni portal Index.

Peterica pretepla 17-letnega Italijana

Incident pa se je zgodil tudi v turističnem naselju Zelena Laguna v Poreču, kjer je pet mladeničev, starih med 17 in 19 let, preteplo 17-letnega Italijana. Najstnika je skupina mladeničev napadla okoli polnoči, eden izmed njih pa mu je ukradel denarnico. 17-letnik je lažje poškodovan, policija pa je peterico kmalu po napadu aretirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.