Slovenec padel s čolna pod eliso

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Včeraj se je pri Biogradu na Hrvaškem hudo poškodoval slovenski turist. Padel je s čolna, nakar ga je udarila elisa motorja.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila v Vrgadskem kanalu pri Biogradu okoli 20. ure. Štirje Slovenci so se odpravili na ribolov, pri tem pa jim je nekoliko večji val prevrnil gumenjak, poroča Vecernji.hr, ki se sklicuje na poročilo hrvaškega ministrstva za pomorstvo.

Vsi štirje so padli v vodo, pri tem pa si je voditelj čolna, 47-letni S. Z, poškodoval glavo in kolk, saj je padel pod izvenkrmni motor. Preostala trojica, od katerih je bil eden star 46 let, druga dva pa 48 let, so nesrečnika povlekli iz vode in ga prepeljali do obale, kjer so ga prevzeli v oskrbo reševalci.

Vsi štirje so bili pod vplivom alkohola, izmerili so jim med 0,5 do 2,1 promila alkohola v izdihanem zraku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:45 31. Maj 2012.

    Upam da so še vsaj dobili kazen saj je vožnja čolna pod vplivom alkohola kazniva.

  • 17:18 31. Maj 2012.

    Od himne naprej je vse povezano z alkoholom. Dopustov ni brez njega. Sicer v primerjavi s Costo Concordio tole ni …

  • zic
    16:49 31. Maj 2012.

    slovenski kretenizem z alkoholom preživljanje prostega časa!?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.