Slovenec s 7 kg marihuane

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Slovenec skušal prečkati mejo med Hrvaško in Bosno in Hercegovino s 7 kilogrami marihuane.
Oglej si celoten članek

Hrvaški policisti in cariniki so v četrtek pri nadzoru meje med Hrvaško in BiH v avtomobilu 54-letnega slovenskega državljana našli slabih sedem kilogramov marihuane, je danes sporočila dubrovniška policijska uprava. Med preiskavo avtomobila so našli 24 zavojev prepovedane droge.

Slovenca so prijeli na mejnem prehodu Zaton Doli, v avtomobilu pa je imel natančno 6708 gramov marihuane, je sporočila policija.

Po opravljeni kriminalistični preiskavi so 54-letnika priprli zaradi suma tihotapljenja mamil, še piše na spletni strani dubrovniške policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:35 4. December 2012.

    Evo ta bo pa fasu 5 let zaradi slame ! No imamo srečo , da je le Slovenski državljan in …

  • 18:03 30. November 2012.

    V Slovenijo naj ga pošljejo, k Ferlincu, bo takoj na prostosti! #BOJEVNIKI

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.