Slovenec tihotapil Albance in Kosovce

Foto: Žurnal24
Zaradi tihotapljenja več deset ljudi so v Bosni in Hercegovini obtožili kriminalno združbo, v kateri je tudi Slovenec.
Oglej si celoten članek

18 oseb je obtoženih, da so več deset albanskih in kosovskih državljanov tihotapili v države Zahodne Evrope. Tihotapili naj bi jih med letoma 2008 in 2009, od imigrantov pa naj bi zahtevali neznano vsoto denarja.

Med obtoženimi je 15 državljanov Bosne in Hercegovine, dva Srba in Slovenec. Organizirali so ilegalne prevoze, sodelovali pa so tudi z več drugimi kriminalci. Ti so jim pomagali pri urejanju garantnih in vabilnih pisem ter ostale potrebne dokumentacije, pri prevozu in namestitvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.