Slovenec v Gradcu žensko porezal po vratu

Foto: Sutterstock
Foto: Sutterstock
V Gradcu so v nedeljo aretirali 52-letnega Slovenca, ki je svojo partnerico z nožem porezal po vratu. Grozil ji je, da jo bo ubil, že prej pa jo je zapiral v stanovanje, piše avstrijska tiskovna agencija APA, ki se sklicuje na policijo. Moški sicer obtožbe zavrača.
Oglej si celoten članek

Med moškim in njegovo spremljevalko, staro 43 let in prav tako slovensko državljanko, je v nedeljo pozno zvečer izbruhnil prepir. Moški naj bi žensko porinil na posteljo in jo z nožem večkrat porezal po vratu. Ženska naj bi se osvobodila tako, da je moškega brcnila v mednožje, nato pa je zbežala iz stanovanja.

Moškega aretirala posebna policijska enota

Moškega, ki ni bil pod vplivom alkohola, je v stanovanju aretirala posebna policijska enota, ženska pa je zaradi ran potrebovala zdravniško pomoč. Povedala je, da jo je moški od sredine avgusta zadrževal v stanovanju.

52-letnik je obtožbe zanikal in trdil, da si je ženska poškodbe prizadejala sama. Preiskovalci so sicer v stanovanju našli nož z 18 centimetrov dolgim rezilom, s katerim naj bi jo porezal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.