Slovenija dobila rekordno število medalj

Foto: David Jug
Foto: David Jug
Odlični v veleslalomu, še boljši v smučarskem teku.
Oglej si celoten članek

Slovenska novinarska reprezentanca, ki je že doslej veljala za eno najuspešnejših udeleženk svetovnih prvenstev novinarjev v smučanju, je letos v španskem zimskem središču Baqueira-Beret dosegla rekordno število medalj. 

V veleslalomu se je najbolje odrezala Barbra Jermann, ki je zmagala v kategoriji veterank, srebro so si prismučali Maja Roš Kanellopulos s POP TV-ja ter Marjeta Šoštarič in Blaž Močnik z Dela, bronasto v kategoriji superveteranov pa je dodal Darko Koren z RTV Slovenija. 

Še boljši so bili v smučarskem teku, kjer so prvo mesto osvojili Mariša Bizjak (TV Slovenija), Miloš Batistuta (TV Koper-Capodistria) in Blaž Močnik, Maja Roš Kanellopulos pa si je pritekla srebrno odličje in s tem zlato v kombinaciji. V kombinaciji so slavili še Blaž Močnik in Barbra Jermann, Miloš Batistuta pa je bil skupno drugi. S tem je Slovenija prepričljivo zmagala v ekipni razvrstitvi prvenstva, ki poleg tekmovanja v smučanju daje tudi priložnost za izmenjavo novinarskega znanja in izkušenj.

Zurnal24.si je na tekmovanju zastopal David Jug, medalja mu je ušla za las. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.