Slovenka se je na Krku smrtno ponesrečila

Foto: JVP Krk Nesreča pri Njivicah na Krku. Foto: JVP Krk Nesreča pri Njivicah na Krku. Foto: JVP Krk Nesreča pri Njivicah na Krku. Foto: JVP Krk Nesreča pri Njivicah na Krku.
Po prihodu pristojnih služb ji niso več mogli pomagati.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj nekaj čez 13. uro pri Njivicah na otoku Krku, je umrla ena oseba.

V trku osebnega avtomobila slovenskih registrskih oznak in tovornjaka hrvaških registrskih tablic je življenje izgubila voznica slovenskega avtomobila, voznik tovornjaka pa ni bil poškodovan, so sporočili iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Po poročanju reškega Novega lista je do čelnega trčenja po neuradnih podatkih prišlo, ko je voznica osebnega avtomobila znamke Kia, ki je vozila v smeri Krški most–mesto Krk, zapeljala na nasprotni vozni pas in čelno trčila v tovornjak lokalnega komunalnega podjetja Ponikve eko otok Krk. V avtomobilu ni bio drugih potnikov.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:25 11. Avgust 2022.

    Mater milo, a prav na Krk je morala ? Sožalje svojcem !

  • 12:58 11. Avgust 2022.

    Verjetno zaradi hitrost,mobitela ali pa oboje.

  • 10:48 11. Avgust 2022.

    zgodba ne pije vode. ovinek ni tako hud. sicer pa je na otoku vsaka nesreca smrtna. preden pridejo hrvaski resevalci …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.