Tragična smrt 22-letnika: Trčil v drevo in na kraju nesreče umrl

Foto: epa Covid-19, Slovenija, policija, nadzor, občine
Foto: epa Covid-19, Slovenija, policija, nadzor, občine
22-letnik je trčil v drevo in na kraju nesreče umrl.
Oglej si celoten članek

Pred Oplotnico je danes nekaj po 13. uri prišlo do prometne nesreče, v kateri je bilo udeleženo eno vozilo. Oseba, ki je bila v vozilu ukleščena, je v prometni nesreči umrla. Kot so naknadno sporočili s PU Maribor, je v nesreči je umrl 22-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Oplotnice.

22-letnik v levem ovinku zapeljal na desno bankino, nato pa sunkovito zavil v levo, preko lokalne ceste v gozd, kjer je trčil v drevo. V vozilu je bil sam in je na kraju nesreče umrl. V vozilu je ostal ukleščen in so ga s tehničnim posegom iz vozila spravili gasilci, so pojasnili na Policijski upravi Maribor. Odredili so izdelavo nekaterih izvedenskih mnenj, po zaključku preiskave pa bodo pristojnemu tožilstvu podali poročilo, so še zapisali.

Gre za prvo nesrečo s smrtnim izidom na območju mariborske policijske uprave letos. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.