Slovenske Konjice: Huda nesreča, voznik umrl

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Včeraj popoldne okoli 16. ure se je na glavni cesti izven naselja Stranice blizu Slovenskih Konjic zgodila huda prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

58-letni voznik je vozil osebno vozilo iz smeri Slovenskih Konjic proti Frankolovem. V dolgem desnem nepreglednem ovinku ga je zaneslo na nasprotno smerno vozišče, po katerem je v tistem trenutku pravilno pripeljala 38-letna voznica osebnega vozila.

Voznica kljub zaviranju trčenja ni mogla preprečiti. 58-letni voznik je z desnim bokom trčil v prednji del vozila 38-letne voznice.

"V večernih urah smo bili obveščeni, da je 58-letni voznik v bolnišnici umrl, voznica in njen 27-letni sopotnik sta se v prometni nesreči lažje poškodovala," so sporočili s celjske policijske uprave.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.