Slovenske železnice Wernerju nakazujejo bajne zneske

Foto: Facebook werner Foto: Barbara Milavec Dušan Mes Foto: Saša Despot vlak Foto: Tibor Golob Werner Foto: POP TV Werner
Hčerinska družba železnic Potniški promet je pevcu v vsega pol leta nakazala 80 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Wernerjevo podjetje Kaori je od lanskega oktobra do aprila letos v treh nakazilih od družbe Potniški promet prejelo 80.000 evrov, poroča TV Slovenija.

Na Slovenskih železnicah pojasnjujejo, da je Werner promoviral njihovo družbo.

Foto: Barbara Milavec Dušan Mes Direktor železnic Dušan Mes pojasnjuje, da so se za to odločili tisti, ki se s tem ukvarjajo, in da je bil projekt uspešen.

Zaradi te pogodbe je moral po informacijah TV Slovenija oditi podpisnik pogodbe, prejšnji direktor Boštjan Koren.

Na spisku nenavadnih nakazil so se v minulem letu znašli tudi drugi dogodki. Tri tisočake so železnice denimo donirale za tekmovanje v bodybildingu, prav toliko za vinsko tekmovanje …

"Po pregledu Računskega sodišča smo sprejeli tudi nov pravilnik, komu se donacije dodeljujejo," je nakazila komentiral Mes.

Družba Potniški promet sicer od države vsako leto dobi več kot 50 milijonov evrov za opravljanje obvezne javne gospodarske službe.

Wernerjem pa ima kot njihov promotor z železnicami sklenjeno dveletno pogodbo.

Foto: Saša Despot vlak

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 10:07 11. Maj 2020.

    SŽ dobivajo pomoč od države in dajejo denar za promocijo, haloo! Promovirati bi se morale s svojim uspešnim delom ne …

  • 10:49 21. September 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 …

  • 08:17 21. September 2019.

    Kaj delajo nadzorniki in država?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.