Slovenski dopinški par aretiran

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovenca, ki naj bi mastno služila s preprodajo prepovedanih poživil, aretirali v Avstriji.
Oglej si celoten članek

Slovenski zakonski par Mihael in Alenka K. naj bi v več kot desetih letih s preprodajo dopinga  zaslužila okoli 40 milijonov evrov. Poslu so konec naredili policisti, ki so ju 27. decembra aretirali v njuni vili v Bad Kleinkirchheimu, poroča krone.at.

Stranke po celem svetu

Triintridesetletnica in 36-letnik, ki naj bi bila vodji večje kriminalne združbe, naj bi prepovedana poživila prodajala preko spleta strankam po vsem svetu. S pomočjo navideznih družb naj bi nato denar oprala in ga vložila v nepremičnine.

Izsledile so ju ameriške oblasti, ki so Avstrijo že zaprosile za njuno izročitev, piše kaernten.orf.at, pri preiskavi, ki še traja,  pa so sodelovali tudi Italijani.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.