Slovenski duhovnik nad hrvaškega

Foto: Žurnal24
Na hrvaški avtocesti blizu Šibenika se je slovenski duhovnik zaletel v hrvaškega kolega, nastradal pa je neposvečen človek.
Oglej si celoten članek

Duhovnik Ivan Kavčič iz Portoroža je nepazljivo zavil v levo in se zaletel v poklicnega kolega Mateja Gveriča iz Drniša. Čeprav je bilo trčenje tako močno, da so se sprožile varnostne blazine, sta oba duhovnika iz avtomobilov stopila povsem nepoškodovana.

Drugače je bilo s sopotnikom slovenskega duhovnika, ki je potreboval zdravniško pomoč, čeprav ni utrpel hujših poškodb.

"Seveda imava zgoraj oba dobre zveze," je dejal Gverič. "Hvala Bogu, da se je vse dobro končalo."

"Vem, da je vse skupaj čudno, in vem, da sem kriv, vendar me tolaži, da ni nihče umrl, in upam, da moj sopotnik ni huje poškodovan," pa je po nesreči dejal Kavčič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.