Slovenski konzul umrl v prometni nesreči

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nesreča se je zgodila včeraj v poznih popoldanskih urah.
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 18.40. je v prometni nesreči v Banjaluki umrl Marjan Ristić, vodja konzularne pisarne v Banjaluki, poroča N1.

62-letnega slovenskega konzula je po podatkih tamkajšnjega okrožnega tožilstva povozil 23-letni voznik osebnega avtomobila golf. 

"Z žalostjo sporočamo, da je včeraj v prometni nesreči v Banjaluki umrl naš dolgoletni sodelavec, pooblaščeni minister in vodja konzularne pisarne v Banjaluki Marjan Ristič," so potrdili na zunanjem ministrstvu.

Voznik avtomobila je zapeljal na pločnik in pri tem trčil v konzula, ki je na kraju nesreče podlegel poškodbam, so dodali.

Ogled kraja nesreče je opravil dežurni okrožni državni tožilec banjaluškega tožilstva skupaj s policisti. Odredili so obdukcijo trupla, ki bo opravljena na Inštitutu za sodno medicino Republike Srbske.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:08 30. Marec 2022.

    V ex. YU so tako končali tisti, ki se niso strinjali z vodilnimi. Zgleda, da pobarvani komunisti, ki trenutno vodijo …

  • 16:52 30. Marec 2022.

    Snežić, Pleško , baba z denarjem , Dodig in konzul lepa ekipa !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.