Slovenski pohod na Ceco in Beograd

Foto: Klemen Štular
Foto: Klemen Štular
Srbski mediji. Zaradi Cece v Beograd iz Slovenije prihaja "disko vlak" in "party avtobusi".
Oglej si celoten članek

Ko so izvedeli, da bo na ploščadi pred beograjsko skupščino na novega leta dan nastopila Ceca Ražnatović, so Slovenci množično pohiteli v turistične agencije in spraševali po prostih aranžmajih za srbsko prestolnico, v članku o novoletni noriji v Beogradu zaradi koncerta Cece pišejo Srbske Novosti.

Slovenci bodo spet množično silvestrovali v Beogradu. Ko so slišali za koncert Cece je zanimanje za obisk srbske prestolnice še močno poskočilo. Zaradi povečanega zanimanja so Slovenske železnice za relacijo Ljubljana - Beograd - Ljubljana namenile dodatne vagone, pišejo v srbskem časniku.

Na popularnem "disko vlaku", ki se je iz Ljubljane na pot v Beograd podal v soboto, naj bi bilo na stotine Slovencev. Posebni vlak bo proti Beogradu peljal tudi v nedeljo in 31. decembra, v Beograd pa naj bi peljalo tudi na desetine "party avtobusov".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 51

  • 19:48 30. December 2013.

    kaj si nori, pa vi ste vsi janševi pederčki

  • 14:39 30. December 2013.

    Dobro nam došli slovenci, jedni uživajte u provodu, druge ćemo karati

  • 13:15 30. December 2013.

    Slovenac, pazi dupe, dolaze srbi. za poboljšek ti bom pripeljal še rome iz slovenije in več ne boš privat

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.