Slovenski trener na morju izgubil ženo in sina

Foto: Profimedia
Poročali smo že o včerajšnji tragični nesreči v Črni gori, kjer sta umrla 35-letna slovenska državljanka in njen 10-letni sin. Danes so znane podrobnosti.
Oglej si celoten članek

Že sinoči je bilo znano, da sta v Črni gori umrla slovenska državljanka in njen sin, še dva sta poškodovana. Neuradno naj bi se vozili na gumijasti banani, ki jo vleče gliser, ko je plovilo trčilo v turistično ladjo.

Še dva poškodovana Dva Slovenca mrtva v nesreči na morju

Mama in sin sta umrla na licu mesta, 36-letni oče in 13-letna hči sta poškodovana, hči naj bi dobila hude poškodbe. Po poročanju črnogorskih medijev sta oba izven življenjske nevarnosti.

Po poročanju nekaterih medijev gre za trenerja črnomaljskega kluba Gladiator; policija identitete še ni potrdila, medtem ko črnogorski mediji navajajo ime pokojne slovenske državljanke, žene trenerja, ki v Črnomlju trenira tajski boks.

Povzročitelj priprt

Kot še poročajo črnogorski mediji je policija že sinoči zaslišala tako voznika skuterja, ki je vlekel banano, kot turističnega plovila.

Po neuradnih podatkih so voznika skuterja pridržali, tožilstvo naj bi zahtevalo njegov pripor.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 10:08 28. Julij 2018.

    Letos naredil izpit, ko bi saj gladal kam vozi, pa saj ni cesta ki je polna vozil. En čolni Glih …

  • 14:52 25. Julij 2018.

    Kdo hodi tja v to salmonelo nemarnih milogorcev, mafijskega kartela za ropanje ljudi? No potem se dogajajo takšne zadeve. Žal, …

  • 14:21 25. Julij 2018.

    Strahota ! Ne verjamem , da je bila njegova dejavnost sploh zavarovana za slučaj nesreče !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.