Slovenski voznik spi med srbskimi zaporniki

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Slovenec, ki naj bi ga srbski cariniki zalotili z drogo, naj bi že prosil za pomoč.
Oglej si celoten članek

Potem, ko so minuli konec tedna cariniki na mejnem prehodu Gradina prestregli tovorno vozilo s slovenskimi registrskimi oznakami, v katerem naj bi voznik iz Dolenjske prevažal za preko 80 kilogramov heroina, naj bi voznik, ki so ga nemudoma aretirali o tem takoj obvestil slovensko veleposlaništvo v Beogradu in zaprosil za pomoč, so poročali v oddaji 24 ur na POP TV.

Že v soboto zjutra, le nekaj ur po prijetju, je namreč srbski portal Blic poročal, da so na meji podrobno pregledali tovornjak, ki je prevažal slaščičarske izdelke iz Turčije in Bosne in Herecgovine (BiH).

Carinska uprava ima namreč na razpolago 10 najsodobnejših rentgenskih naprav, zato je že prvi rentgenski pregled izdal sumljiv tovor v tovornjaku. Ko so cariniki nadaljevali s še podrobnejšim pregledom, so pod streho tovornjaka odkrili 78 kovinskih zabojev droge.

Voznika so pridržali, policija pa ga je nato privedla na zaslišanju na tožilstvo v Beograd. Zaenkrat sicer še ni znano, kdo je prevozil naročil.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.