Smrdljiva krača iz Spara

Foto: Bralec Tomaž Pokvarjena krača iz Spara Foto: Bralec Tomaž Pokvarjena krača iz Spara
Bralec je v Sparu kupil kračo, ki je pri kuhanju oddajala grozljiv vonj.
Oglej si celoten članek

"V soboto sem v Sparu nabavil svinjsko kračo. Dneve od sobote do danes je "preživela" hladilniku," je šaljivo začel svojo pripoved bralec Tomaž.

Kračo je želel danes zvečer ponuditi za božično večerjo, zato jo je dal v lonec in jo začel kuhati. "Presenetil me je vonj po razpadajočem kadavru iz poletnih dni. Nisem mogel verjeti, da je "lonec" zmožen oddajati takšen vonj," je zgroženo zapisal.

Za konec je dodal še, da upa, da imajo vsi, ki so kračo želeli pojesti danes, "pripravljeno alternativo ali pa več sreče kot mi".

Spar pregledal vse izdelke

Po naši objavi so v Sparu, kjer uradne pritožbe kupca niso prejeli, stopili v kontakt z dobaviteljem, podjetjem F. Krainer ter izvedli temeljito analizo primera. "Dobavitelj je takoj pregledal vse svoje izdelke, nepravilnosti ni ugotovil. Ravno tako do sedaj ni prejel tovrstne pritožbe na kakovost izdelka," so pojasnili.

Želeli so preveriti tudi konkretne serije tega izdelka, vendar pa zaradi poteka uporabnosti tega niso mogli več storiti. So pa pregledali naslednjo serijo izdelka in jo celo dali v analizo zunanji strokovni inštituciji. "Preverili smo tudi celotno distribucijsko pot izdelka: prevoz do skladišča, skladiščenje, transport do trgovine, temperature hladilnikov v trgovinah. Vsi parametri so bili v skladu s predpisanimi," zatrjujejo.

Kupcu se opravičujejo za "neprijetno izkušnjo z izdelkom, kupljenim v naši trgovini". Prosijo ga, da jih kontaktira in da bodo skupaj rešili pritožbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 13:09 28. December 2013.

    Mah ja surovo kraču je kupil.... verjetno je laik mislil da ima prekajeno in zdaj se buni. Surova krača se …

  • 19:11 26. December 2013.

    Prodajalec je dolžen,da poskrbi pri izdelkih za pravilne označbe (deklaracije,cene...),izdelke s pretečenim rokom uporabnosti mora umakniti s prodajnih polic.....,se pa …

  • 18:27 26. December 2013.

    Kupil v trgovini sir z orehi,bil sporno pokvarjeno, na uvoznika naslovil reklamacijo(iz Nizozemske.??), so mi odgovorili in rešeli poroblem,kjub temu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.