Smrt 15-letnega fanta, ki je bolehal za epilepsijo

Foto: PU međimurska
Foto: PU međimurska
Tik ob slovenski meji je na sosednjem Hrvaškem odjeknila vest o smrti komaj 15-letnega fanta, ki so ga pogrešali od sobote naprej. Vest o njegovem izginotju so poslali tudi slovenskim policistom.
Oglej si celoten članek

Iz Trnovca tik ob slovenski meji je že v soboto neznano kam izginil 15-letni najstnik; medžimurska policija je iskanje sprožila v nedeljo. V iskalni akciji so sodelovali policisti, gorske reševalne službe, prostovoljni gasilci, reševalni psi in številni prostovoljci, za njim so poizvedovali tudi slovenski policisti.

Včeraj je policija prejela številne informacije, kje naj bi se fant nahajal. Vsako informacijo so dosledno preverili, fant je namreč bolehal za epilepsijo. Zadnja vest je nakazovala, da naj bi fanta videli v bližini gozda pri Macincu, piše portal medjimurje.hr.

Danes so tam nadaljevali iskanje, na fantovo truplo je naletel naključni sprehajalec. Da gre za pogrešanega, so potrdili na policiji, kjer nadaljujejo s preiskavo njegovega ozadja in tragične smrti. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.