Smrt kolesarja, ker je vozil prehitro

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Okrog 13. ure je prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je umrl 64-letni kolesar.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo v kraju Globoko ob Dravinji v občini Poljčane; kot sporočajo s Policijske uprave Maribor, je v njej umrl 64-letni kolesar iz Pragerskega. Nesreči je botrovala neprilagojena hitrost in slabše zavore na kolesu.

Kolesar se je peljal iz smeri Štatenberga proti Globokem ob Dravinji. Ko je pripeljal po strmem klanci navzdol, je v ostrem desnem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti in slabših zavor na kolesu zapeljal zunaj vozišča. Pristal je v obcestnem jarku, globokem 1,4 metra, kjer je z glavo trčil v nabrežino. Kolesar je na kraju podlegel poškodbam, so pojasnili mariborski policisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.