Smrt kolesarja, policija prosi za pomoč

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sinoči nekaj po 21. uri je na cesti Log pri Brezovici - Bevke umrl 51-letni kolesar. Policija za razjasnitev nesreče prosi za pomoč očividce.
Oglej si celoten članek

Izven naselja Bevke na cesti Log pri Brezovici - Bevke sta 26- in 51-letni kolesar vozila od Loga proti Bevkam. Nekaj sto metrov pred naseljem Bevke je nasproti kolesarjema  pripeljal 48-letni traktorist, ki naj bi ga takrat prehiteval neznani voznik neznanega temnordečega manjšega osebnega avtomobila. 

51-letni kolesar je padel, pri tem pa utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na mestu nesreče.

"Pozivamo vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, še posebej pa voznika temno rdečega osebnega vozila, ki je prehitel traktor, da pokličejo najbližjo policijsko postajo," poziva Maja Ciperle Adlešič z ljubljanske policijske uprave.

Pokličite 113, Postajo prometne policije Ljubljana (tel. 01 583 88 20) ali anonimni telefon 080 12 00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:45 26. November 2015.

    Zakaj se ne obrnete tudi na ljudi , kjer je ta oseba s tem avtomobilom bila na obisku, bila v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.