Smrt motorista v Ljubljani

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
V Ljubljani na križišču Dunajske ceste in Baragove ulice je malo pred 7. uro prišlo do prometne nesreče, v kateri je umrl motorist.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred sedmo uro zjutraj je v Ljubljani prišlo do hude prometne nesreče. Po podatkih ljubljanske policije je voznik motornega kolesa vozil po Dunajski cesti proti Črnučam. Voznik ljubljanskega mestnega avtobusa, ki je vozil proti centru mesta, pa mu je - ko je z Dunajske ceste zavijal levo na Baragovo ulico - zaprl pot.

Voznik motornega kolesa je začel zavirati, zaradi česar se je prevrnil in z motorjem drsel po vozišču in nato trčil v avtobus. Motorist je na mestu nesreče zaradi prehudih poškodb umrl.

Ogleda mesta prometne nesreče sta se udeležila tudi preiskovalni sodnik in državni tožilec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.