Smrt v dvigalu

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Dopoldne je v Mariboru dvigalo stisnilo delavca, ki je na njem opravljal servisna dela. Na mestu nesreče je poškodbam podlegel.
Oglej si celoten članek

Na stavbi v Ljubljanski ulici v Mariboru sta dva delavca nekaj pred 10. uro dopoldne opravljala servis na dvigalu. Pri tem je prišlo do električnega stika, zaradi česar se je dvigalo premaknilo in pri tem stisnilo moškega. Na mestu je umrl.

"Iz dvigala so ga rešili pripadniki Poklicne gasilske enote Maribor," nam je povedal Bartolo Lampret z mariborske policije in dodal, da trenutno nima še nobenih drugih podatkov o nesreči. Policisti še opravljajo ogled nesreče in ugotavljajo vzrok, zakaj je do nje prišlo.

 

Foto: Žurnal24
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.