Smrt v študentskem naselju Rožna dolina

Foto: Anže Petkovšek Študentsko naselje v Rožni dolini Foto: Anže Petkovšek Študentsko naselje v Rožni dolini Foto: Anže Petkovšek Študentsko naselje v Rožni dolini Foto: Anže Petkovšek Študentsko naselje v Rožni dolini Foto: Anže Petkovšek Študentsko naselje v Rožni dolini
V študentskem naselju v Rožni dolini v Ljubljani se je ponoči zgodila tragedija. Mlada ženska je padla iz šestega nadstropja in se ubila.
Oglej si celoten članek

Danes nekaj pred prvo uro zjutraj je 27-letnica padla skozi odprto okno študentske sobe. Pri tem se je tako hudo poškodovala, da je umrla.

"Policisti so ugotovili, da je skozi odprto okno študentske sobe, ki je v šestem nadstropju, padla 27-letna ženska. Pri padcu se je tako hudo telesno poškodovala, da je na kraju dogodka umrla. Po do zdaj zbranih obvestilih tragični dogodek nima znakov kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bodo policisti obvestili pristojno tožilstvo," so nam sporočili s policije.

Drama pred očmi več študentov?

Dekle naj bi se sicer zaklenilo v sobo študentskega bloka 8, kasneje pa padlo na nadstrešek. Tragedija se je odvila pred očmi več študentov, ki so se v nočnih urah vračali s Škisove tržnice, pa poroča spletna stran 24ur.

Direktorica študentskih domov v Ljubljani Ksenija Preželj obžaluje, da je prišlo do nesrečnega dogodka. "Obžalujemo nesrečen slučaj. Vse okoliščine že od zjutraj preverja policija."

Opomba uredništva: zaradi pietete do umrle je možnost komentiranja onemogočena.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.