Smrt ženske v okolici Dolenjskih Toplic

Včeraj popoldne je prišlo do družinskega nasilja na Dolenjskem. Ena oseba je umrla, ena je v bolnšnici. Nasilni storilec je že prijet.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne so se v okolici Dolenjskih Toplic večkrat slišale policijske sirene; domačini so bili prepričani, da je spet prišlo do kake prometne nesreče na dotrajani cesti proti Beli Krajini.

Pa ni bilo tako; v okolici turističnega kraja, po naših podatkih v vasi Obrh, je malo po 12. uri prišlo do družinskega nasilja, kar danes potrjuje tudi policija.

Potrdim lahko, da je res ena ženska umrla. Policisti okoliščine še preverjajo, kaj več bo znanega jutri. Lahko rečem le, da je očitno prišlo do družinskega nasilja,” za Žurnal24.si pove Alenka Drenik z novomeške policijske uprave.

Po naših podatkih je umrla ženska, stara okrog 70 let; starša je napadel sin in to z vrtnim orodjem. Mama je zaradi hudih poškodb umrla, očeta zaradi poškodb zdravijo v novomeški bolnišnici. Sina je policija že prijela in je v policijskem pridržanju.

Kaj več bo znanega jutri. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.