Smrtna prometna nesreča: Avto obrnilo na streho

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
V hudi prometni nesreči okoli šeste ure zjutraj je v Dobrovi umrl 20-letnik.
Oglej si celoten članek

Po do sedaj zbranih obvestilih policije je 20-letni voznik vozil osebno vozilo znamke BMW iz smeri Ljubljane proti Gabrjem. "Na delu ceste, ki poteka v daljši ravnini je domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom, tako, da je zdrsel s ceste na travnik, pri tem trčil v betonski steber," je pojasnila predstavnica PU Ljubljana Maja Ciperle Adlešič. Vozilo se je nato prevrnilo in obstalo v križišču z odcepom za Stransko vas.

Posredovali so reševalci NMP Ljubljana ter gasilci GB Ljubljana in PGD Dobrova, ki so s tehničnim posegom rešili voznika iz vozila ter ga predali reševalcem. V nesreči je 20- letnik utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:34 22. Maj 2016.

    Fotr ki mu je kupil BMW !

  • 14:33 22. Maj 2016.

    Hvala bogu , da je odšel sam , nvem pa da mu nihćče ni pomagal . Za @Leona @, ki …

  • 20:57 21. Maj 2016.

    Verjetno divjak z BMW-jem sam.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.