Smrtonosna strela v Legnu

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Zurnal24)
Sinoči je v kraju v bližini Slovenj Gradca v hlev udarila strela. V požaru so zgorele vse živali razen treh goved, škoda znaša 50.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali že včeraj, je v kraju Legen pri Slovenj Gradcu strela udarila v gospodarsko poslopje. To je bilo v zgornjem delu v celoti napolnjeno s senom, v spodnjem delu pa je bil hlev, v katerem so bila tri goveda, trije prašiči in 14 zajcev.

V požaru, ki ga je gasilo 52 gasilcev, je gospodarsko poslopje v celoti pogorelo. Ogrožena je bila tudi bližnja stanovanjska hiša, ki je šest metrov oddaljena od gospodarskega poslopja.

Lastnica je uspela rešiti tri goveda, ostale živali in tudi vsa kmetijska mehanizacija (puhalnik, obračalnik za seno, krožna žaga, električni motorji, električni pastir in kosilnica) pa so zgorele.

Ogenj, ki je povzročil 50.000 evrov škode, je osmodil tudi del lesenega ostrešja stanovanjske hiše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.