Smučar padel v 20 metrov globoko brezno

Foto: Bralec Žurnala24 Fotografija je simbolična.
Foto: Bralec Žurnala24 Fotografija je simbolična.
Nesreča na smučišču
Oglej si celoten članek

"Ob 13.00 uri je smučar na smučišču Kanin v občini Bovec zapeljal izven urejenega smučišča in končal v eni od snežnih brezen na globini 20 m," piše na spletni strani Uprave za začito in reševanje RS.

"Si Hrvat?" Ivica Kostelić poškodovan na Kaninu

Reševalci so jim sporočili, da so nesrečnemu smučarju pomagali gorski reševalci GRS Bovec, policist na smučišču in reševalci kaninskega smučišča. Ti so ob prihodu na kraj nesreče ugotovili, da si je turni smučar poškodoval glavo, zato so poklicali helikopter Slovenske vojske, ki je poškodovanega prepeljal v jeseniško bolnišnico. 

dezurni@zurnal24

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:24 2. Januar 2020.

    Samo tja ne!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.