Smučišča odpirajo svoja vrata

Foto: Žurnal24
Sneženje, ki je zadnje dni zajelo Slovenijo, je razveselilo predvsem žičničarje. Pogledali smo, kje vse se lahko predate zimskim radostim na slovenskih smučiščih.
Oglej si celoten članek

Najprej pojdimo na Štajersko. Smučarska sezona se je že začela na Rogli, na Pohorju in na Osojščici. Koliko denarja boste morali odšteti za celodnevno smuko, si ogleje v tej povezavi.

Vas zanima, kakšno vreme vas čaka na smučiščih? Kliknite na www.vreme.net.

Od danes naprej smučate lahko tudi na Celjski koči. Obiskovalce čakajo številne novosti, ki si jih lahko preberete v tem članku. Izvedeli boste tudi, ali vas bo današnja smuka stala kaj denarja.

Na Dolenjskem pa je vse pripravljeno za smuko na smučišču Bela. Novost letošnje sezone je, da bo smučanje dražje za dva evra.

Na Gorenjskem - na Krvavcu in Kranjski Gori se lahko smučate že vse od četrtka dalje. Da pa ne boste samo brali, si prvo letošnjo smuko na Krvavcu oglejte v posebnem videu.

Nasprotno pa na Kaninu in v Cerknem smuke za konec tedna še ne bo, saj sneg premoker, da bi lahko uredili varne proge. V Cerknem bodo smučišče odprli v četrtek. Na Kaninu pa so se zavlekla obsežna vzdrževalna dela. Se bodo pa lahko Primorci na smučanje odpravili v Furlaniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.