Smuke na Kaninu še ne bo

Foto: Žurnal24 Na ROgli delujejo vse smučarske proge, ki so pokrite z do 50 centimetri naravneg
Vreme. Padavine v prejšnjem tednu so uničile predvsem tekaške proge.
Oglej si celoten članek

Smučišča. "Obsežne padavine v prejšnjem tednu so nam popolnoma uničile vse tekaške proge, ki so bile pred tem zasnežene in so v celoti delovale," pojasnjujejo na Smučarskem centu Rogla in dodajajo, da trenutno čakajo na novo pošiljko naravnega snega, ki bo omogočila ponovno delovanje tekaških prog.

"Smučarske proge delujejo vse, pokrite so s 50 centimetri kompaktnega snega, ves čas pa tudi sproti umetno zasnežujemo vsa smučišča, saj so temperature trenutno za to več kot idealne," še pravijo na Rogli.

Na Kaninu so proge delujoče le na italijanski strani, na slovenski strani pa jih do nadaljnjega še nimajo namena odpreti. Kot smo neuradno izvedeli, so vzrok nedelovanju smučišč finančne težave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.