Snažilka z vlakom trčila v stavbo

Foto: Reuters Vlak trčil v stavbo Foto: Reuters Vlak trčil v stavbo Foto: Reuters Vlak trčil v stavbo
Snažilka ukradla vlak, se odpeljala in trčila v trinadstropno stanovanjsko stavbo.
Oglej si celoten članek

Na Švedskem se je zgodila nenavadna železniška nesreča. Prometnike je ponoči presenetila informacija, da je vlak, ki bi moral stati parkiran na železniških tirih, odpeljal s postajališča in trčil v stavbo slaba dva kilometra stran.

Izkazalo se je, da je vlak s štirimi vagoni upravljala 20-letna snažilka. "Še vedno ni jasno, zakaj je ženska ukradla vlak," je za lokalne medije povedal tiskovni predstavnik Arrive, družbe, ki upravlja železnico. "Bila je snažilka, nekako ji je uspelo priti do ključev in ukrasti vlak. Kako se je to zgodilo, še preiskujemo."

Ženska je utrpela hude poškodbe in so jo prepeljali v bolnišnico v Stockholmu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.