Sneg, nato pod –10 ˚C

Foto: Žurnal24
Vreme. Od sobote naprej bolj zimske temperature.
Oglej si celoten članek

"Če bo v soboto in nedeljo tu in tam rahlo naletaval sneg, bo to le simbolično," je za Žurnal24 povedal dežurni prognostik pri agenciji za okolje Brane Gregorčič.

Vse o vremenu na našem portalu www.vreme.net.

Snežno odejo pa lahko po njegovih besedah pričakujemo v ponedeljek.

Temperature se bodo spuščale, tako da bo šlo v nedeljo "težko čez ničlo", v drugi polovici prihodnjega tedna pa celo pod minus deset stopinj.

Sicer bo ta konec tedna pretežno suho vreme. Na Primorskem bo deloma jasno, v osrednji Sloveniji bolj oblačno, ponekod je možno rahlo naletavanje snega.

Pošljite nam fotografije!
Če boste imeli fotografije snega, nam jih pošljite. Lahko nam jih pošljete prek MMS-sporočila na številko 4224, in sicer tako, da v polje zadeva vpišete besedo Naveza.

Fotografije pa nam lahko pošljete tudi prek elektronskega naslova: naveza@zurnal24.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.