Sneg! Pnevmatik še ne menjajte!

Foto: Žurnal24 (Foto: Dejan Mijović)
Za konec tedna lahko v Ljubljani pade tudi do pet centimetrov snega. Hladno bo še v začetku prihodnjega tedna.
Oglej si celoten članek
Aktualno vremensko napoved preveri TUKAJ.

"V četrtek in petek nas čaka jasno in toplo vreme, v soboto in nedeljo pa se bo shladilo in pooblačilo," je povedal dežurni prognostik na Arso Uroš Strainar. "V nedeljo lahko pričakujemo sneg tudi do nižin," je povedal in pojasnil, da ga lahko v Ljubljani zapade tudi do pet centimetrov. Hladna fronta se bo verjetno obdržala še v začetku naslednjega tedna, nato pa bodo zopet možne zjasnitve.

Zimske pnevmatike od 15. marca na cestah niso več obvezne, a če vas presenetijo zimske razmere, boste kljub temu potrebovali zimsko opremo. Če ste jih že zamenjali, imejte v prtljažniku vsaj snežne verige. Več o menjavi pnevmatik ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.