Sneg? Še vsaj ta teden ga ne bo!

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Do sredine decembra se vreme po Sloveniji ne bo bistveno spremenilo. Nadaljevalo se bo suho obdobje z nekaj megle in nekaj sonca.
Oglej si celoten članek

Jutri bo v severozahodni Sloveniji deloma jasno, drugod se bo večinoma zadrževala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo okoli 0, v alpskih dolinah do -5, ob obali okoli 6, najvišje dnevne od 3 do 7 na Primorskem do 13 stopinj Celzija.

Območje visokega zračnega tlaka nad južno Evropo bo v drugi polovici tedna počasi slabelo. Vremenske fronte se bodo za vikend prehodno približale območju Alp.

V sredo bo v zahodni Sloveniji deloma jasno, drugod se bo večinoma zadrževala megla ali nizka oblačnost. V četrtek se bo nadaljevalo suho vreme.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.